Thecla Dekker

Brengt je huis in balans!

WAAROM EEN HUIS REINIGEN?

Wist je dat een huizen, net als mensen, energie bij zich dragen? Deze energie zorgt in grote mate voor hoe je je voelt. Heel belangrijk dus.

Veel mensen vergeten dit en trekken een huis in zonder deze energetisch te laten reinigen, wat ervoor kan zorgen dat je rondloopt met de zorgen en klachten van vorige bewoners. Een energetische reiniging zorgt voor een frisse start. 

Energetische ballast kan zijn achtergebleven door (heftige) ervaringen of emoties van de huidige en/of vorige bewoners.

​‘Jarenlang sliepen mijn kinderen niet goed. De jongste sliep al een hele tijd tussen ons in en wilde niet op zijn kamer slapen. Na de energetische reiniging door Thecla is er zoveel veranderd. Terugkijkend werd deze kamer door iedereen vermeden. Bleek dat er een hele nare energie hing. Mijn zoontje slaapt eindelijk weer op zijn eigen kamer.’

VOOR WIE IS EEN ENERGETISCHE REINIGING?

Een energetische reiniging is voor ieder huis aan te raden. Het is zelfs aan te raden om de grond waarop een nieuw huis wordt gebouwd allereerst te reinigen. Je ziet de energieën niet, maar de effecten zijn groots. Je kunt angst, depressieve gevoelens, onrust, verdriet en trauma ervaren. Het reinigen van je huis helpt je om deze blokkerende energie weer te laten stromen naar positieve energie.

‘Eigenlijk voelt het als een soort voorjaarsschoonmaak voor je huis en je eigen lijf. Na de eerste reiniging van Thecla, is er zoveel veranderd in ons gezin op een positieve manier. Het was mijn laatste redmiddel en ik ben haar erg dankbaar. Binnenkort wil ik het weer laten doen, want we staan nu op zo’n andere plek als gezin, dat ik wéér een nieuwe start qua energie wil maken.’

Er zijn tal van verschillende klachten die je kunt hebben als de energie in huis niet in balans is zoals:​​

  • Slaapproblemen
  • Kinderen die bang zijn en/of niet willen slapen of doorslapen
  • Angstig gevoel hebben
  • Onrust
  • Onverklaarbare boosheid of verdriet
  • Nachtmerries
  • Regelmatig onenigheid
  • Onverklaarbare dingen die gebeuren (lampen aan en uit, geluiden, dingen die omvallen)
  • Wanneer bepaalde zaken niet lukken zoals een huis verkopen, verbouwen, lekkages of andere terugkerende klachten.

Voordelen huis reinigen

Na het reinigen van je huis kunnen een aantal dingen je opvallen

Betere nachtrust, energieker
Balans in de yin en yang energie
Harmonie in huis
Huis beter verkoopbaar
Ongewenste zaken kunnen verdwijnen
Kinderen ervaren meer rust

INVESTERING

Een huis laten reinigen is een investering voor een langere tijd. Gun jezelf en je familie deze nieuwe rust en kalmte. Het proces begint al voorafgaand aan onze afspraak, want dan maak ik al contact met het huis. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde klachten minder worden voordat ik daadwerkelijk in je huis ben geweest. Wanneer ik de reiniging ga doen ben ik vooraf al bezig mijn energieveld open te zetten. Wanneer ik klaar ben zal ik thuis mijn energieveld weer dicht maken. Deze tijd zit uiteraard bij de kosten inbegrepen.

De prijs is €1 per vierkante meter (dus €200 voor een huis van 200m2). Bij een huis kleiner dan 100m2, is de prijs €100. ​

Hier bovenop kunnen nog reiskosten komen vanuit mijn woonplaats Hilversum. Reistijd en kosten zijn afhankelijk van de reisafstand tussen het vertrekpunt naar de te bezoeken locatie. Vooraf worden de reiskosten duidelijk aangegeven.


Reisafstand 0 tot 20 km  gratis.
Reisafstand 20 tot 50 km 25 euro.
Reisafstand 50 tot 100 km 50 euro.
Reisafstand 100 tot 150 km 75 euro.
Reisafstand 150 tot 200 km 100 euro.
Reisafstand 200 tot 250 km 150 euro.
Reisafstand meer dan 250 km op aanvraag.
Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn inclusief 21% btw.

WERKWIJZE HUIZEN REINIGEN

Ga je de stap zetten om je huis te reinigen dan gebeurt er al wat in de energie. Voordat we de fysieke afspraak hebben, maar ik al contact met het huis en kun je al veranderingen voelen.

Ik reinig kamer voor kamer omdat de energieën per ruimte enorm kunnen verschillen. Daarom stem ik per kamer af op de energie en reinig deze. Dit proces neem gemiddeld 2 uur in beslag, maar verschilt uiteraard per woning.

Tijdens de fysieke afspraak, mag je gewoon thuisblijven en in een andere ruimte verblijven als waar ik bezig ben. Kinderen en honden mogen alleen niet thuis zijn. Deze pikken alles op en kunnen dit niet reguleren. Katten of andere dieren mogen wél blijven. Die vinden het vaak heerlijk.

Na de reiniging krijg je een beknopte samenvatting wat ik ben tegengekomen. Wanneer ik hier te uitgebreid over vertel, dan trek je de energie weer aan. Deze is zich na de reiniging namelijk nog aan het settelen. Twee weken later hebben we altijd nog even contact om te bespreken hoe het huis nu voelt.

Na de reiniging voel je je vaak heel energiek of juist moe of emotioneel. Mijn advies is om deze dag ook rust in te plannen voor jezelf. Geen etentjes of drukte om je heen. Drink ook altijd goed water na de reiniging.

CONTACT MET THECLA

Tel.: +31 (0) 626931278
Email: thecladekker@gmail.com