top of page

ENERGETISCH HUIS REINIGEN

Herstel de harmonie in uw huis met Thecla

Energetisch reinigen: Welkom
Image by James Lee

WIE IS THECLA

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Wellicht heb je via een vriendin over mij gehoord of ben je via Google op mijn site gekomen. Je bent hier niet voor niets terechtgekomen. Ik geloof erin dat er niks zonder reden gebeurt.

Als kind zag en voelde ik dingen die mijn ouders niet konden plaatsen. Daardoor dacht ik dat mijn gevoel niet klopte. Wanneer mensen die ik (vaag) kende overleden, voelde ik deze nog wekenlang om mij heen. Ik kon dit als behoorlijk angstig ervaren en ik heb mij hier ook voor proberen af te sluiten.

Energetisch bleef ik open staan. Er kwam altijd ontzettend veel bij mij binnen, misschien herken jij je hier ook wel in. Er kan zoveel binnenkomen dat het soms bijna niet meer fijn voelt om drukke ruimtes binnen te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel energetisch werk gedaan. Hier heb ik onder andere geleerd welke energie bij mij hoort en welke van de ander is. Want wist je dat 70% van wat wij voelen niet van ons is. Alleen omdat dit ons nooit geleerd wordt, zijn we hier ons niet van bewust.

Het energiewerk vloeit door in mijn persoonlijk leven. Zo ook naar mijn kinderen. Mijn drie kinderen die ook erg gevoelig zijn hebben als ze uit school komen als het ware nog een deken om zich heen met restenergie van andere mensen. Daarom smudge ik mijn kinderen als ze uit school komen altijd even. Het geeft ze meteen ruimte en rust. Ik zie ze letterlijk aarden en weer in het lijf zakken.

Smudgen is een reinigingsritueel die door de Indianen is uitgevonden. Het reinigt je energieveld. Deze methode gebruik ik ook als ik een huis ga reinigen. 

Het reinigen van persoonlijke velden groeide door naar het reinigen van huizen. Bij bekende sjamaan Lise Schimmel heb ik een opleiding gevolgd om huizen en ruimtes energetisch te reinigen. Met veel passie en plezier hoop ik dat ik jou hiermee ook kan helpen.

Wil je meer lezen over hoe het huizen reinigen werkt, kijk dan even hier:

Energetisch reinigen: Biografie

WAAROM EEN HUIS REINIGEN?

Heb je soms een onbestemd gevoel in jouw huis? Last van onverklaarbare geluiden of flikkerende lampen? Heb je een stuk land gekocht en ga je hier een huis op bouwen? Gevoelige mensen en kinderen hebben veel baat bij het energetisch reinigen van je huis.

Een huis heeft veel energie. Denk maar aan energie van oude bewoners wat ongemerkt blijft hangen. Maar ook wanneer er veel spanningen thuis zijn dan blijft deze energie in het huis vastzitten.

Er kunnen dus energieën blijven hangen van oude gebeurtenissen, oude bewoners, gasten maar ook van entiteiten (restenergie van overleden mensen).

Niet alleen het huis kan veel energie bevatten, ook de grond waar het op gebouwd is. Een voorbeeld hiervan is een studentenvereniging in Groningen. Deze studenten kwamen ieder jaar weer op het nieuws omdat de ontgroening uit de hand was gelopen. Dit studentenhuis is gebouwd op de grond waar eerst een gebouw stond waar veel nare praktijken in de Tweede Wereldoorlog afspeelden. De energie hiervan is blijven hangen op die plek waardoor er altijd wel iets vervelend gebeurt.

Wanneer je een stuk grond koopt om een huis op te bouwen adviseer ik om dit stuk grond ritueel te laten reinigen en bedanken. Hiermee vraag ik dan in jouw naam de grond toestemming om erop te mogen bouwen. Dit kan je veel ongemak besparen met betrekking tot het bouwen van je huis.

Negatieve emoties zoals angst, depressieve gevoelens, onrust, verdriet en trauma kunnen de energie blokkeren en vastzetten. Het reinigen van je huis helpt je om deze blokkerende energie weer te laten stromen naar positieve energie. Eigenlijk voelt het als een soort voorjaarsschoonmaak voor je huis en je eigen lijf.

Er zijn tal van verschillende klachten die je kunt hebben als de energie in huis niet in balans is zoals:

 • Slaapproblemen

 • Kinderen die bang zijn en/of niet willen slapen of doorslapen

 • Angstig gevoel hebben

 • Onrust

 • Onverklaarbare boosheid of verdriet

 • Nachtmerries

 • Regelmatig onenigheid

 • Onverklaarbare dingen die gebeuren (lampen aan en uit, geluiden, dingen die omvallen)

 • Wanneer bepaalde zaken niet lukken zoals een huis verkopen, verbouwen, lekkages of andere terugkerende klachten.

Na de reiniging ervaar je:

 • Goede nachtrust

 • Rustig gevoel in huis

 • Goede balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in huis

 • Je voelt je energieker

 • Rustigere kinderen

 • Het huis voelt weer van jou en wordt alleen door jou en je eventuele gezin bewoont

 • Onverklaarbare zaken kunnen verleden tijd zijn.

 • Snellere verkoop en verhuur van je huis

WERKWIJZE HUIZEN REINIGEN

Hoe ga ik aan het werk?
Als je besluit om je huis te laten reinigen dan plannen wij altijd een afspraak in over drie tot vier weken. Dit omdat ik dan energetisch al contact maak met het huis en de energie al een beetje los kan komen. 

Allereerst reinig ik het gehele huis met salie. Vervolgens ga ik tijdens het reinigen per kamer aan het werk van beneden naar boven. Ik stem per kamer af op de energie en reinig deze. Ik ben voor een eengezinswoning ongeveer 1,5 uur bezig, maximaal 2 uur.

Hierna vertel ik beknopt wat ik tegen ben gekomen in jouw huis. De energie moet zich hierna ook nog even goed settelen. Wanneer ik uitgebreid ga praten over wat ik tegenkom, dan trek je de energie weer aan voordat het helemaal staat. Na twee weken hebben we nog even contact om te bespreken hoe het huis nu voelt.

Tijdens de reiniging mag je thuis blijven. Je kunt bijvoorbeeld in een andere ruimte gaan zitten waar ik bezig ben. Kinderen en honden mogen alleen niet thuis zijn. Deze pikken alles op en kunnen dit niet reguleren. Katten of andere dieren mogen thuis blijven. Die vinden het vaak heerlijk.

Na de reiniging kun je jezelf heel energiek voelen of juist heel moe of emotioneel. Mijn advies is om deze dag ook rust in te plannen voor jezelf. Geen etentjes of drukte om je heen. Drink ook altijd goed water na de reiniging.

INVESTERING

Voor een huis tot 200m2 zijn de kosten 150 euro. Ik ben dan ongeveer 1½ tot 2 uur bezig.*

Wanneer de reistijd vanuit mijn woonplaats Hilversum langer is dan 30 minuten, reken ik 15 euro per kwartier. 

*Als de kosten vanwege je inkomen een drempel zijn dan kun je contact opnemen met mij. 

Uitleg:

Een huis reinigen vraagt meer dan alleen de tijd die je fysiek doorbrengt op locatie. Voorafgaand aan onze afspraak maak ik al contact met het huis. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde klachten al minder worden voordat ik daadwerkelijk in je huis ben geweest. Wanneer ik de reiniging ga doen ben ik vooraf al bezig mijn energieveld open te zetten. Wanneer ik klaar ben zal ik thuis mijn energieveld weer dicht maken. Deze tijd zit uiteraard bij de kosten inbegrepen.

Energetisch reinigen: Diensten
Male Portrait

Dit is een citaat uit een recensie. Deel hier ervaringen die klanten hThecla heeft mijn huis op een zeer positieve manier veranderd. Ik voelde meteen een verschil in de sfeer en de energie in mijn huis na haar bezoek. Ik waardeerde haar expertise en professionaliteit, en zou haar zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepgaande energetische reiniging.ebben met uw services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om een samenwerking aan te gaan!

C. Jansen

Energetisch reinigen: Reviews van klanten

CONTACT MET THECLA

Tel.: +31 (0) 626931278

Bedankt voor de inzending!

Energetisch reinigen: Contact
bottom of page